Výběrové džemy s vysokým obsahem ovoce, rosolovité, dobře roztíratelné konzistence a bez konzervantů. Jsou vhodné pro přímou konzumaci, k roztírání na pečivo, na palačinky, lívance, do koblih, do šátečků z listového těsta nebo k promazávání cukrářských korpusů.
Ovocná náplň z Pošumaví s vysokým obsahem ušlechtilého ovoce, hladká a dobře roztíratelná.Vhodná k promazávání cukrářských výrobků jako je linecké pečivo, košíčky, čajové pečivo, koláče z lineckého těsta, rolády, dorty, na palačinky, lívance, do koblih, do šátečků z listového těsta, na promazávání piškotového korpusu atd.
Povidla jsou vyráběna tradiční metodou (odpařováním), obsahují tak vysoký podíl ovocné sušiny. Povidla jsou termostabilní a je možné je zamrazit. Jsou vhodná pro plnění pekařských i cukrářských výrobků - jako náplň do koláčů, závinů, buchet, knedlíků,muffinů,mřížkových koláčů, bublanin, ale i na vdolky nebo cukrářské korpusy.